Friday, 2024-05-03, 9:06:53
Welcome Guest | RSS
 
muzik-free
Main | | Registration | Login
Site menu

Voturi
Rate my site
Total of answers: 42

Sondaj
Il mai vrei pe Basescu ca presedinte?
Total of answers: 91

Counter
Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Section categories
Muzica [47]
Muzica noua
Forum [45]
subiecte noi la sectiunea forum

Donate

Main » 2009 » June » 13 » Alinuta loveste din nou
Alinuta loveste din nou
9:20:08


Alina Plugaru ne uimeste din nou cu sfaturile ei. Cred ca am sa fac o pasiune pentru ce scrie preacurata blonda. De ce „preacurata”? Pai se spala des, presupun. Am inteles ca le raspunde virginilor doar lunea si miercurea. In rest ce-o face ea? Pai cred ca joaca tabinet cu prietenele, citeste din Freud, studiaza constelatiile si zodiile, are 4 ore intense de chimie zilnic, isi pregateste teza de doctorat in fizica atomica… .iar in rest… se f–e!

In editia de ieri a ziarului Libertatea, un baiat de 20 de anisori, ii scrie domnisoarei Alina, ca e virgin si ca nu stie ce sa faca! Norocul lui e ca sex-experta e gata sa-i sara in ajutor si sa-i rupa baiatului chilotii de pe el… Pardon, am gresit.. nu face ea asa ceva. Ea da doar sfaturi. Deci, printre altele, blonda ii raspunde cam asa: „Daca nu e vorba despre sentimente si nu vrei decat sa scapi de povara virginitatii, te sfatuiesc sa apelezi la un psiholog, care sa te pregateasca inaintea marelui eveniment”, iar eu sunt perfect de acord cu ea. Sunt aproape convins ca, atunci cand Alina a vrut sa se dezvirgineze, acum 25 de ani, a dat sfoara in tara, a trimis mailuri catre mai marii psihologi ai Romaniei, i-a strans pe toti intr-un loc si i-a rugat s-o pregateasca pentru marele eveniment din viata ei. Acestia, s-au strans cu mic cu mare, si-au pregatit-o. Unii pe-o parte, unii pe sus, unii pe jos… fiecare a pregatit-o pe unde a apucat.

Atat de mult a contat pentru Plugaru pregatirea asta, incat a ajuns direct star de cinema(-s in gura ei). Sau star de „cinemafute?”! Din indemnul ei, putem intelege cu usurinta ca toti virginii ar trebui sa mearga la psiholog inainte de sex. Altfel nu se poate, pentru ca risti sa dai pe langa, sa te ia plansul, sa ti se faca dor de mami.

Baiatul vrea sa se dezvirgineze cat mai curand, dar terapeuta nu e chiar de acord. Deducem asta din: „Trebuie sa te concentrezi doar pe dragostea pe care i-o porti partenerei cu care faci amor…” Adica.. un fel de „n-o iubesti, n-o f–i!” Si iar ajung la cariera doamnei pornista care face dragoste pe platourile de filmare. Ea nu face sex, face dragoste! Baiatul in cauza ar trebui sa mai astepte pana gaseste o fata, apoi sa mai treaca ceva timp pana ajunge s-o iubeasca si abia apoi sa inscrie. Sfatul meu e altul, desi eu n-am jucat in filme porno… sau am jucat.. ca nu mai stiu? :) : Mai Virgile, insista pe langa Alina si s-ar putea sa-ti deschida ea orizonturile!

 

Doamne ajuta!


Sursa: www.eMulte.ro

Category: Forum | Views: 799 | Added by: Smecherutz | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Site Search

Mini chat

Calendar
«  June 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Entries archive

Tag cloud

Site friends
Submit Your Site SmartNetBook.ro PRO Sites


Copyright Doru's company © 2024

Powered by uCoz